Sæsonen er stort set færdig for i år og vi sidder her til Funder Cup samen med Susanne fra Fayrefield, en af denne sæsons sponsorere. En stor tak til alle jer, der har støttet os i denne sæson.

 
En lille status for vores første sæson som H-bådsmandskab på DEN296, "Den Grimme Ælling". Efter lidt omjustering af mast og rig, fik vi bedre styr på bådens trim. Helt simpelt betød det, at vi begyndte at følge med de både, vi konkurrerer med til ranglistestævnerne og til kapsejladserne på Vejle Fjord. At der så er en masse andre ting, som også spiller ind, så som: gode starter, hvor ligger vindpresset på banen, hvordan forbedrer vi boathandlingen osv. gør, at der er en masse at arbejde videre med til næste sæson.

Vi fandt ud af, at gode sejl betyder rigtigt meget, ikke fordi vi ikke viste det i forvejen, men vi fik set hvad det betød for os, at få en helt ny spiler. På et af lænsebenene ved VM-udtagelsesstævnet i Thisted kunne vi se, at vi kunne hale ind på Claus Høj Jensen, så vi var lige ved at råbe til Claus, om ikke han var ked af, at han havde solgt os en ny spiler.

Vores store mål i år, var at prøve at kvalificere os til VM i Thisted til næste år. Vi blev samlet nummer 16 ud af ca. 50 både. Det er, synes vi selv, en fin placering, når man tager i betragtning, at det var vores første sæson i en H-båd. Om 16-ende pladsen på ranglisten giver adgang til VM 2013, er ikke helt afgjort, men vi afventer selvfølgelig i spænding.

Der er Nordiske mesterskaber i Brejning, vores hjemmebane til næste år, så der bliver under alle omstændigheder en del spændende sejladser i 2013 sæsonen. Vi glæder os allerede!

Tak for 2012 sæsonen til alle jer der støttede os. Tak for de økonomiske indsprøjtninger og tak til vores familier, som må undvære os en hel del.

Håber i kigger med igen til næste år.

Vi ses.