Godt nytår!
Klik på dette link http://www.h-boat.dk/images/stories/julekalender2012/Laage18.pdf og se at vi er udtaget til VM i 2013 i Thisted den 5.-9. august 2013.
I den anledning har vi besluttet, at vi skal have nyt storsejl og mellemfok. Vi er derfor gået i dialog med en af Danmarks Bedste sejllofter indenfor H-båds klassen. Denne dialog har medført, at vi skal lave nogle omjusteringer på riggen. Derfor bruger vi vinterpausen på bl.a. at lave lidt af disse på vores rig og mast.
Nye sejl er ikke billige, så vi er derfor igen startet på jagten efter sponsorer. I skrivende stund har to af sidste års sponsorer allerede tilkendegivet, at de vil støtte os igen i år. Derfor stor tak til: brejningtand.dk ved tandlæge Frank Mulvad ApS og fayrefield.dk, Fayrefield FoodTec Scandinavia A/S.
Der er dog stadig plads til flere sponsorer og vi kunne godt tænke os nogle nye spil, et nyt løjgangssystem og måske en landevejstrailer, så kontakt os, hvis dit firma kan have glæde af, at komme med DEN296, den grimme ælling og os rundt i Danmark og hvem ved, måske lykkes det os igen at komme i tv, vi skal jo til VM!