H-båd Team Brejning og den "Grimme ælling" skal i år deltage i alle danske VM-udtagelses ranglistestævner. Derfor var vi i weekenden den 3. til 5. maj igen i Kragnæs og sejle om VM point.

 
Her er vi køreklar. Vi har igen fået stillet en sponsorbil til rådighed. Lige som sidste år, har Vinding Tømrerforretning lånt os en af deres biler. Tak for det! Også tak til Lasse for lån af landevejstrailer, som Lasse stiller til rådighed til alle stævner i år.
 
Til stævnet i Kragnæs, havde Morten ikke mulighed for at være med. Men vi var heldige, at Jens Bugge, der sejler onsdagskapsejlads med os, havde lyst til at bruge en weekend med sejlads og hyggeligt samvær i Kragnæs.
 
Der var 14 tilmeldte til stævnet og vi blev desværre kun nummer 13. Vi havde nogle gode sejladser, hvor vi bliver nummer 7 og 8. Så har vi en sejlads med havari, hvor vi bliver sidst og så har vi en sejlads, hvor vi tyvstarter, uden at vide det, så vi sejler videre og bliver nummer 5. Desuden et par sejladser, hvor vi ligger i den tunge ende. Vores fremtidige mål må være at blive mere stabile - så kommer de fine placeringer også.
 
Vores nye sejl fra Høj Jensen Sails blev leveret til stævnet i Kragnæs. Dette gav os også lidt nye udfordringer, idet de ikke skulle trimmes, som de gamle fra Sejlsnedkeren. Men da vi først fik slækket lidt i storsejlet og tvistet det lidt mere, så gik det helt godt.
 
 
"De sidste skal blive de første". Her holder vi først i opmarchbåsen i Tårs og venter på færgen på vej hjem. Der er altid travlt med afrigning af både, når der har været præmieoverrækkelse og stævnerne er slut. Men vi har efterhånden prøvet det mange gange, så det gik hurtigt denne gang. Ikke mindst i kraft af vores nye hjemmedesignede vippebeslag, som gør det mere sikkert at rejse og lægge masten ned.
H-bådsklassen har et godt kammeratskab, hvilket betyder at alle kan snakke med alle, og man gør det, når der er mulighed for det. På billedet ovenover ses nogle ventende sejlere, som sikkert fortæller nogle "røverhistorier".
 
Vi skal have Nordiske Mesterskaber i Brejning i år. I den forbindelse, er der kommet en ny sponsor, der støtter stævnet økonomisk, nemlig Comwell Keller Park Hotel, som er byens store mangestjernede hotel, og det vil sige, at H-bådsstævnet kommer til at hedde Comwell Cup.
Vi har lavet en aftale med Comwell Keller Park Hotel om, at lave reklame for Comwell Cup i løbet af sæsonen, når nu vi kommer rundt i Danmark.
 
 
Her ses "Den grimme ælling" med reklamer for Comwell Cup på båden og med reklameflag i forstaget. Under festmiddagen ved stævnet i Kragnæs, blev der også delt flyers ud, så vores konkurrenter allerede nu, kan begynde at planlægge efter, at de selvfølgelig skal til NM og Comwell Cup i år.