Velkommen til 2014 sæsonen

Så er 2014 sæsonen så småt gået i gang. Forberedelserne til den nye sæson er i fuld sving.
Vores trofaste sponsorer, Fayrefield FoodTec, Tandlægerne i Brejning og Vinding Tømrer Forretning er med igen. 1000 tak for det!

Vinteren har for os, budt på et par foredrag om trim og taktik. Især aftenen med H-båds verdensmester Claus Høj var rigtig givtig.
Vi benyttede lejligheden den aften, til at investere i en ny lettere brugt spiler, den med prikken. Under VM sidste år, kom vi desværre i den situation, at vi kun havde en godkendt spiler med ude på banen, hvilket resulterede i en udgået sejllads. Det er vi nu ud over.
Desuden fik vi også en aftale med Claus Høj om, at sejle lidt trim sejlads på Vejlefjord her til foråret. Vi glæder os allerede.

Vores båd er jo en ældre dame, og vi har her i vinter, måttet tage vinduerne ud, og sætte dem i igen. Dette arbejde pågår i øjeblikket. Desuden skal vi ordne den evige udfordring med de lidt ældre H-både, nemlig overgangen mellem jernkølen og glasfiberskroget, som bobler med rust.

Første sejlads inde i Vejle er torsdag den 10. april 2014. Vi skal nok være klar.
Første VM-udtagelsesstævne er weekenden den 9. - 11. maj i Amtoft. Det bliver fantastisk. Amtoftfolket er meget dedikeret omkring stævnet og har planlaget et superstævne, og så er det meget rimeligt i pris. Amtoft styrer. Vi kommer selvfølgelig. Vinding Tømrer Forretning lægger bil til transporten derop, og mon ikke Lasse (Frk. Himmelblå) låner os hans bådtrailer igen i år.

Vi ses her på siden.
Bedste hilsner
DEN296 "Den Grimme Ælling"