H-båd Team Brejning og "Den Grimme Ælling" er ved at være klar til årets første VM-udtagelsesstævne, som for første gang foregår i Amtoft. Amtoft Lystbådelaug er klar med Sparcup. Hele byen er med til at gøre stævnet til noget helt særlig, og så oven i købet til en billig penge. Vi skal bo privat hos nogle af vores sejlervenner i Amtoft, det skal nok blive et godt stævne. Vi glæder os!
Det er igen Vinding Tømrerforretning, der lægger bil til transporten af den "Den Grimme Ælling" til og fra Amtoft. Tak for det ;-).Vores forberedelser er gået godt, vi har nu sejlet 4 aftensejladser sammen med de andre H-både i Vejle. Vi ligger i øjeblikket nr. 2 i denne forårsserie, så vores sejladser bliver hele tiden bedre og bedre.
Vi havde besøg af verdensmester, nordisk mester og danmarksmester, Claus Høj Jensen i fredags på Vejle fjord, hvor der blevet rådgivet om sejltrim. Claus blev sejlet rundt i gummibåd til de deltagende både på Vejle inderfjord af vores sejlerkollega fra Århus Anders Berthelsen. Vi havde et konstruktivt besøg af Claus og Anders, som bemærkede, at så vidt de kunne se, var der ikke noget at komme efter. Så nu er det kun op til os selv, at skabe resultaterne.

Som noget nyt i år, skal vi efter stævnet i Amtoft til at køre til stævner i egen kassevogn. Steffen er blevet ejer af en hvid FIAT DUKATO, som bliver leveret sidst i maj. Skulle det have interesse, kan der blive plads til jeres reklamer på vognen, som i år kommer rundt i Jylland og på Fyn, samt Varberg i Sverige.

Tak fordi du følger os på vej frem mod vores overordnede mål: at kvalificere os til VM på Gardasøen 2015.