Sparcup i Amtoft er nu afviklet,og det blev som ventet en meget fin oplevelse. Amtoft Lystbådelaug og co. gjorde alt for at stævnet blev afviklet perfekt. Vejr og vind kan man ikke styre, men alt det der foregik på land var i top.


Vinden var i perioder lidt fraværende, men om søndagen fik vi lige pludselig for meget vind, så sejladsen måtte skydes af. Der blev i nogle starter, startet i meget lidt luft, og det blev nogen gange lidt tilfældigt.


Men der blev sejlet, og vi fik Steffen Stegger og mandskab som vinder af stævnet. Vi blev nummer 19 ud af 35 tilmeldte både. Vi synes det var svær luft at sejle i, og vi ved, at vi kan gøre det bedre. Før sidste sejlads lå vi nummer 16 og var derfor spændte på, hvilken placering vi ville få, når alle både kunne trække den dårligste sejlads fra. Spændte fordi en 17. plads, ville give os et gavekort til Høj Jensen Sails på 2500,-.
Vi var derfor tæt på. Vi håber på bedre hæld næste gang. Helt tomhændet tog vi nu alligevel ikke hjem, idet vi vandt prisen for bedste båd under sejlnummer 300. Dette indbragte 9 flasker blandede rødvin.


Til sidst i dette indlæg, viser vi lige et billede af H-båd Team Brejning i "Den Grimme Ælling" under stævnet i Amtoft.