Aldrig mere Faaborg!
Faaborg er ikke et godt sted at sejle kapsejlads. Man sejler en hel time før man er ude på banen og når sejladserne er færdige, sejler man to timer, inden man er inde i havnen igen.
Ok, vejret var heller ikke med arrangørerne, det blæste en strid vind direkte ind i havnen og det var vanskeligt bare at komme ud af havnen, hvis der var flere end tre både der forsøgte at komme ud.
Vi valgte at sejle med vores gamle sejl og nåede ikke ud på kapsejladsbanen til første start.
Sejladserne begge dage blev afviklet i alt for meget vind. DEN 559 med Steffen Stegger ved rorpinden afmastede og sejladserne blev efterfølgende aflyst. Der skulle åbenbart ske noget alvorligt, inden banedommeren tog konsekvensen og aflyste resten af sejladserne om lørdagen. På det tidspunkt havde vi allerede haft en spilerkæntring og en ødelagt spilerstage.

En lænsetur uden spiler, idet spilerstagen var ødelagt

Jeg tror ikke, der var en eneste H-båd, der ikke skulle have noget repareret denne eftermiddag. Det var simpelthen ikke H-båds vejr i Faaborg i weekenden den 21. og 22. juni 2014.
Om søndagen var vejret kun en smule bedre, og vi fik kun gennemført fire sejladser i alt, hvilket resulterede i at vi ikke fik nogen fratrækker, og vores første sejlads, hvor vi kom for sent til start, blev derfor meget dyr.
Vi blev nr. 17 ud af 21 tilmeldte både. Men vi overlevede weekenden med kun en ødelagt spilerstage, et ordentligt hak i stævnen og et par revner i storsejlet.
Vi ser derfor frem til DM i Ebeltoft den 2. juli til 5. juli 2014, hvor det forhåbentlig bliver lidt bedre vejr, og hvor man ikke skal sætte liv og lemmer på spil, for at samle point til VM-udtagelsen til næste år.