Så blev Aarhus festuge cup afviklet. Vi fik en 20. Plads, sejlede en super sejlads, hvor vi blev nr. 4, men desværre blev vi diskvalificeret på grund at tyvstart. Der var ellers flere end os der lå længere fremme, men vi har som den eneste båd i feltet, en rød stribe, så vi er meget lette at se, hvis vi er fremme.
Ellers var stevnet godt på vandet og lidt spredt på land. Spisning tre forskellige steder, som igen var forskelligt i forhold til hvor der blev serveret øl og pølser efter sejladserne. Præmieoverrækkelse ved jeg ikke hvor forgik, så lidt ærgerligt for H-bådsklassen, at vi ikke kunne "hænge ud sammen", som vi jo normalt gør.

Om søndagen sejlede vi kun en sejlads. Her fik vi fødselsdagskage, som Morten hemmeligt havde med. Uhm! Dejligt at sejle ind til havnen med kage i den ene hånd og et skøde i den anden.Næste weekend er det så tid til at sejle sæsonens sidste VM-udtagelsessejlads i Brejning (Comwell Cup). Da Jens Wollesen er i Melbourne i denne weekend, sejler Michael Broeng med i stedet for.
Michael Broeng har for en del sæsoner siden sejlet sammen med Jens og Steffen i Steffens Karavel, så vi kender hinanden.
Gid at det bliver et godt stævne, og der i år er nok mad til alle!