Lige en opdatering fra VM-udtagelsesstævnet i Hundige, som afvikles her i weekenden den 8. - 9. maj 2015.
Der blev afviklet tre sejladser lørdag. Første sejlads startede vi med at vinduet i vores fok fik en stor flænge. Vi måtte derfor udgå og sejle ind til Hundige havn og skifte til nyt forsejl. Denne sejlads bliver derfor vores fratrækker. De to næste sejladser gik ok, når vi tager i betragtning, at der var meget vind og store bølger. Vi blev 12 og 14.
Status for lørdag to ødelagte forsejl, øv.
Søndag blev der sejlet tre sejladser. Vi sejlede den første, hvor der stadig var for meget vind, og da det så ud til at blive ved. Opgav vi at sejle de sidste to sejladser, for at spare på materiel og mandskab.
Vi fik vores nye Høj Jensen sejl udleveret til dette stævne, men valgte at sejle med nogle af de gamle sejl, fordi vi ikke ville risikere at ødelægge dem allerede ved første stævne.
Stævnet i Hundige var meget godt arrangeret, tak for det!, men vind var der for meget af efter vores mening. Der skal arrangeres DM for H-både i Hundige til næste sæson, og det skal nok blive godt, bare det ikke blæser helt vildt fra øst, for så kommer der altså meget høje bølger.Om en måned glæder vi os til at skulle til Amtoft Bådelaug og sejle næste VM udtagelsesstævne.
Da vi kom hjem fra Hundige Havn søndag aften, afleverede vi båden til bådebygger for at få udbedret en skade på båden, som vi uforskyldt pådrog os onsdag aften under vores lokale kapsejlads. Spændende hvornår "Den Grimme Ælling" er klar igen.